Pindah oh pindah

25 06 2009

dalam proses pemindahan blog ke domain


http://blog.azimpuch.com.my



AZiM
+6 012 2132006
www.azimpuch.com.my
info@azimpuch.com.my


Azim Puchong | Create Your Badge
Azim Puchong





Nobody babeh

21 06 2009

Wondergirls – Nobody…. sexiest dance move ever, i must say.
Korean group make a world phenomenon by this song and the dance move.
Paling terjebak adalah negara Thailand. Semua kawan yang balik dari sana sume terbawa-bawa lagu ni ke Malaysia.
memanglah apabila kemana-mana di Thailand, semua orang dance lagu ini..
Termasuklah saudara llidah, terima kasih kepada beliau kerana menemukan video yang dibawah ini..
saksikan.. komen ya





Eza & Jamal – Reception

14 06 2009

AZM_1807 copy

AZM_1855 copy

AZM_2119 coapy

AZM_2499 copy







for more photos of Eza & Jamal – Reception , see their gallery here





AZiM puch
wedding photographer
+6012 213 2006
info@azimpuch.com.my





Hari ini hari Jumaat

12 06 2009

Sama seperti hari-hari bekerja yang lain, cuma mungkin berbeza hari ini pakai baju melayu.
Masuk ofis pukul 9.05 am. lewat 5 minit tu sudah macam biasa. Ini semua disebabkan tiada sistem ‘punch card’ di ofis ini.
Sampai sahaja, terlihat bos, En Anuar juga memakai baju melayu, warna kuning diraja lagi. Mungkin kerana minggu lepas En Anuar nampak aku pakai baju melayu, lalu hari ini tak nak kalah dengan memakai baju melayu kuning supaya kelihatan dia masih berkuasa. Seperti raja lah kononnya.

Kembali berkenaan baju Melayu. Ya, aku amat gemar memakainya. Selesa dan kemas, dan juga selalunya tak perlu di seterika (aku akan beli yang jenis kain tidak kedut…hehee).





Kuala Lumpur Tower & Haze

10 06 2009






Monday, 8th June 2009. Had lunch at KL tower.
I am soo excited but… haze oh haze..
why do you come when i have the chance to climb the KL tower?





AZiM puch





Eza & Jamal – Solemnization

4 06 2009

eza jamal

eza jamal

eza jamal

eza jamal

eza jamal

eza jamal

eza jamal

eza jamal

eza jamal

eza jamal







for more photos of Eza & Jamal, see their gallery here





AZiM puch
wedding photographer
+6012 213 2006
info@azimpuch.com.my





coming soon

20 05 2009

New website will be up and going soon..
still learning the html language and biasakan diri dengan CPANEL
oh, sangat lost, OK. hehe
still mencari mana-mana template yang sesuai untuk digunakan
or maybe design sendiri. (any suggestion?)
for time being, just layan dengan welcome page tu jer yer. hehe
please stay tune…for more. hehe

*susah juga nak faham bahasa internet ni yer

AZiM puch
wedding photographer
info@azimpuch.com.my (baru ooo…huhu)
+6 012 2132006








Follow

Get every new post delivered to your Inbox.