slideshow

31 10 2008




HUJAN showcase @ Planet Hollywood

27 10 2008

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

more photos here

The Best HUJAN show Ever

Sabtu lepas(25oct) ke Planet Hollywood untuk melihat showcase kugiran hujan. Sudah banyak show hujan saya pergi, dari sekitar Kuala Lumpur, dalam Universiti Malaya sendiri, hingga ke Liverpool, Cardiff, Machester dan Sheffield.. but i must say, this is the Best Hujan show ever.

Noh(vocal, guitar), Ag(lead guitar), Acer(drum), Dimas(bass, keyboard) yang kembali dari Bandung dan juga penampilan pertama Jaja(bass) menggantikan Dukegong. Hujan mempamerkan persembahan mantap dengan 20 buah lagu(byk tu). Openning act oleh Band Coco dan Free love menghangatkan lagi Planet hari itu..

AZiM puch

wedding photographer

azimpuch@yahoo.com

+6 012 213 2006





GREX1053 – Asas Teater Moden

25 10 2008

AZM_7142 copy

AZM_7157 copy

AZM_7166 copy

AZM_7167 copy

AZM_7184 copy

Khamis(23hb Oct) lepas telah berlansung hari Ko-Kurikulum di Universiti Malaya,
dan saya sebagai pelajar tahun akhir terlibat dengan nya.
Saya telah memilih Asas Teater Moden, bukan niat nak jadi pelakon pun.
Hanya hendak mencuba dan memahami aliran seni yang berbeza sedikit, dan ya ia memberi impak kepada saya. Lepas belajar teater, tengok filem pun dah lain macam. hehe tak tahu nak terangkan macam mana.

oh, saya tidak berlakon untuk teater ini, tetapi memilih untuk menjadi pengarah, tak perlu hafal skrip.. hehehe. Ianya bertajuk “Aku Milik Siapa”. Mengisahkan sekumpulan kanak-kanak yang mengenangkan nasib mereka yang tinggal dijalanan dan memikirkan masa depan mereka.

Setelah berminggu-minggu training, Alhamdulillah, semuanya berjalan lancar. hoyeah..

AZiM puch
wedding photographer
azimpuch@yahoo.com
+6 012 213 2006

“say NO, if you don’t want”





Kesibukan di akhir Semester hampir tamat

24 10 2008

Sekarang barulah rasa boleh bernafas kembali,
setelah mengharungi minggu2 yang teramat sibuk selepas raya.
Ya, saya masih pelajar Universiti Malaya. baru sahaja melepasi minggu neraka
submit assignment, presentation, model making, poster, cash flow yang salah.. arghhh..

now study weeks, after that Final paper,
nasib Sem ni hanya ada 3 final paper, subjek lain banyak presentation(presentation lagi banyak kerja sebenarnye)
wish me luck ya for my final paper.
😀

AZiM puch
wedding photographer
azimpuch@yahoo.com
+6 012 213 2006

“ilmu tidak akan berkurangan jika diberi kepada orang lain”