Yen & Ohm – solemnization

27 03 2009

AZM_6199 copy

AZM_6164 copy

AZM_6252 copy

AZM_6263 copy

AZM_6362 copy

AZM_6378 copy

AZM_6420 copy

AZM_6449 copy



*if you like it and you know it leave me a comment



AZiM puch
wedding photographer
azimpuch@yahoo.com
+6 012 213 2006

Advertisements




Kuching Miow meow

25 03 2009

AZM_6547 copy

Lima hari di Kuching, Sarawak dan summary nya adalah:
Siang panas
Malam sejuk
Makan makan makan : mee kolok, mee belacan, Sugar Bun

kisah makan dekat kuching memang best, berapa kali je makan nasi,
yang lain semua makan local food yang memang tak jumpa kat Malaya
kak Dedek bawak jalan-jalan makan memang tak ingat. kekenyangan
terima kaseh kak Dedek, tak lupa gak kat family Yen & Ohm.

Sikit teaser picture from Yen & Ohm‘s Wedding at Kuching
AZM_6443 copy





IM FLYING AGAIN

19 03 2009

AZM_3254 copy

Sekarang pukul 0150 pagi, masih depan PC.
Bukan sebab tak dapat tidur, tapi sebab banyak kerja.
ya, lately ni tak ada update. hampir dua bulan.

thesis, mimpi buruk pun lagi best dari thesis.
hari-hari ke hulu dan ke hilir. mangumpul data dan maklumat.
tapi kali ni taknak cerita pasal thesis.

esok jam 0700 pagi, akan bertolak ke Kuching, Sarawak… meoooww
wedding assignment. pergi bersama Kareem(nanti akan cerita pasal dia)
this is my first time going to borneo
sebenarnye excited. tapi disebabkan kerja pembelajaran yang agak banyak.
kurang dah excited tu. rasa bersalah pun ade kat ahli group assignment
takpe, i’ll be back on monday.

tak pernah ke kuching. apa yang best ye kat sana??

AZiM puch
wedding photographer
012 213 2006
azimpuch@yahoo.com