coming soon

20 05 2009

New website will be up and going soon..
still learning the html language and biasakan diri dengan CPANEL
oh, sangat lost, OK. hehe
still mencari mana-mana template yang sesuai untuk digunakan
or maybe design sendiri. (any suggestion?)
for time being, just layan dengan welcome page tu jer yer. hehe
please stay tune…for more. hehe

*susah juga nak faham bahasa internet ni yer

AZiM puch
wedding photographer
info@azimpuch.com.my (baru ooo…huhu)
+6 012 2132006





Anugerah Industri Musik ke-16

7 05 2009

AZM_8971 copy

AZM_9027 copy

AZM_9031 copy

AZM_9056 copy

AZM_9062 copy

AZM_9087 copy

AZM_9117 copy

AZM_9131 copy

AZM_9155 copy

AZM_9205 copy

AZM_9136 copy

AZM_9206 copy

AZM_9213 copy

AZM_9228 copy

AZM_9264 copy

AZM_9299 copy

AZM_9281 copy

AZM_9288 copy

AZM_9312 copy

Photo copyrighted to AZiMpuch. You may not copy any images from this site. Using images from this site without permission is prohibited.

Usage permitted on condition the AZiMpuch watermark must remain on the picture unless expressed permission has been granted by AZiMpuch





Vina & Faris

3 12 2008

AZM_9176 copy

AZM_9258 copy

AZM_9301 copy

more photos here

Majlis Berinai, Lulur dan Mandi Bunga.

Keluarga Vina berasal dari Surabaya, Indonesia. Walaupun sudah lama menetap di Malaysia, mereka masih lagi mengekalkan tradisi sana. Bermula dengan acara berinai kemudian lulur.

Sebelum upacara mandi bunga, satu perkara Vina perlu lakukan iaitu meminta restu kedua ibubapa untuk berkahwin. Terus terang cakap, saya memang agak lost dengan upacara mereka ni. Kemudian Vina dibawa keluar untuk mandi bunga. Dimulakan oleh ayah dan ibu Vina dan diikuti oleh sedara-mara. Then siap mandi, Vina mengambil wuduk dari air dalam labu sayung, kemudian labu sayung itu dipecahkan(lagi lost kat situ, tak pernah tengok).

Berada kat rumah keluarga Vina macam tengok drama sinetron kat TV. hehe.. nasib baik faham sikit-sikit.

Hero: AZiM
this time hero has to work alone

AZiM puch
wedding photographer
azimpuch@yahoo.com
+6 012 213 2006





HUJAN showcase @ Planet Hollywood

27 10 2008

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

more photos here

The Best HUJAN show Ever

Sabtu lepas(25oct) ke Planet Hollywood untuk melihat showcase kugiran hujan. Sudah banyak show hujan saya pergi, dari sekitar Kuala Lumpur, dalam Universiti Malaya sendiri, hingga ke Liverpool, Cardiff, Machester dan Sheffield.. but i must say, this is the Best Hujan show ever.

Noh(vocal, guitar), Ag(lead guitar), Acer(drum), Dimas(bass, keyboard) yang kembali dari Bandung dan juga penampilan pertama Jaja(bass) menggantikan Dukegong. Hujan mempamerkan persembahan mantap dengan 20 buah lagu(byk tu). Openning act oleh Band Coco dan Free love menghangatkan lagi Planet hari itu..

AZiM puch

wedding photographer

azimpuch@yahoo.com

+6 012 213 2006