IM FLYING AGAIN

19 03 2009

AZM_3254 copy

Sekarang pukul 0150 pagi, masih depan PC.
Bukan sebab tak dapat tidur, tapi sebab banyak kerja.
ya, lately ni tak ada update. hampir dua bulan.

thesis, mimpi buruk pun lagi best dari thesis.
hari-hari ke hulu dan ke hilir. mangumpul data dan maklumat.
tapi kali ni taknak cerita pasal thesis.

esok jam 0700 pagi, akan bertolak ke Kuching, Sarawak… meoooww
wedding assignment. pergi bersama Kareem(nanti akan cerita pasal dia)
this is my first time going to borneo
sebenarnye excited. tapi disebabkan kerja pembelajaran yang agak banyak.
kurang dah excited tu. rasa bersalah pun ade kat ahli group assignment
takpe, i’ll be back on monday.

tak pernah ke kuching. apa yang best ye kat sana??

AZiM puch
wedding photographer
012 213 2006
azimpuch@yahoo.com

Advertisements




Adi Nang dah kawen..

25 01 2009

AZM_4779 copy

AZM_4781 copy

AZM_4797 copy

AZM_4809 copy

Semalam ke Majlis Perkahwinan Adi Nang & Hidd , di Dewan Besar Tabung Haji. Adi adalah kawan group Power Rangers(cerita lain). Tapi sebelum kenal Adi, kenal abang dia dulu Saiful Nang tu. Back in 2004, oh kisah lama.

Datang dengan Fad dan Noh, janji jumpa kat sana. Kareem dan AG datang lambat sikit. Turun-turun je ke dewan, Adi & Hidd tgh berarak. Noh excited jer..
tak tahan kelaparan, kami makan dulu tanpa fikirkan Kareem & AG yang masih tak sampai-sampai lagi.
Dewan tu best, tapi aircond agak kurang sejuk. maybe ramai sangat orang kot. Pelamin terbaik, tak tau sapa yang buat. Memang cantik.

Kepada Adi dan Hidd. Tahniah kat korang.



AZiM puch
wedding photographer
+6012 213 2006
azimpuch@yahoo.com





Weddings in 2008

27 12 2008

AZM_0285 copy

DSC_0425 copy

AZM_2437 copy

AZM_3170 copy

AZM_3461 copy

AZM_4354 copy

AZM_4577 copy

AZM_4773 copy

AZM_8937 copy

AZM_9380 copy

AZM_2257 copy

IMG_2413 copy

IMG_7921 copy

DSC_4251 copy

DSC_4251s copy

DSC_5393 copy

AZM_7736 copy

AZM_8065 copy

AZM_8568 copy2

AZM_8938 copy

AZM_9299 copy

AZM_9836 copy

AZM_0241 copy

AZM_1180 copy

AZM_1711 copy

AZM_2335 copy

AZM_2805 copy





slideshow

31 10 2008




Sabrina & Rudy , Dalvina & Ahmadi

16 09 2008

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

TWiN, TWiN

Wedding Reception
Dewan Perdana Felda, Kuala Lumpur
9 December 2007

Hero : AZiM puch
Sidekicks : Kareem, Ully, Kacuk

AZiM puch
wedding photographer
azimpuch@yahoo.com
+6 012 213 2006

“Everything should be made as simple as possible, but not simpler”